Zelfstandig
(autonomie van de cliënt)

Bij Zuniek vinden wij het belangrijk dat de cliënt zoveel mogelijk dingen zelf kan doen. En ook als zelfstandig niet altijd lukt, streven wij naar het geven van een gevoel van zoveel mogelijk autonomie bij de cliënt zelf. Ook wanneer je beschermd woont en niet alles zonder hulp kunt, is er nog genoeg wat jij wel zelf kunt doen! Wij begeleiden alleen daar nodig en nemen daar graag de tijd voor!

Positief
(focus op het positieve)

Omdat alles wat je aandacht geeft, zal groeien, proberen wij bij Zuniek zoveel mogelijk aandacht te besteden aan het positieve. Door aandacht te besteden aan jouw positieve eigenschappen en talenten, hopen wij dat deze zullen groeien om jou een nog mooier mens te maken! Er zullen ook dingen zijn die nog niet goed gaan, maar ook die dingen proberen wij een manier te belichten dat er groei mogelijk is zodat dit in de toekomst ook een sterker punt van jou zou kunnen worden.

Persoonlijk
(zorg op maat)

Ieder mens is uniek. En vanuit het vertrekpunt dat iedereen uniek is willen wij bij Zuniek dit ook bij al onze cliënten benadrukken; er is niemand zoals jij. Om dat in de praktijk te brengen, stemmen wij de zorg af op jouw unieke wensen en behoeften. Wij gaan met jou in gesprek om in kaart te brengen wat jouw wensen en dromen zijn en aan de hand daarvan stellen wij, samen met jou, een zorgplan op.

Kwaliteit
(kwaliteit hogere zorg)

Wanneer je zorg en begeleiding nodig hebt, is het soms best spannend om iemand anders toe te laten om naast je te komen staan. Dat vraagt om vertrouwen in een ander. Daarom werken wij bij Zuniek heel hard om de beste kwaliteit zorg te leveren. Dit doen wij door professioneel te werken en de wet- en regelgeving na te leven en leveren wij altijd de hoeveelheid zorg waar jij recht op hebt. Zo weet jij dat jij ons kunt vertrouwen en samen met een begeleider aan de slag kunt gaan om aan jouw doelen te werken.

Wilt u meer weten over Zuniek?

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met iemand van Zuniek, druk op de knop hieronder:
Neem contact op