Kwaliteit van de zorg

Bij Zuniek staat kwaliteit van zorg hoog in het vaandel. We doen er alles aan om hoogwaardige zorg te leveren die voldoet aan de voorwaarden die de overheid aan woonzorg en dagbesteding voor de betreffende doelgroep stelt. We leveren alle zorg waar een cliënt recht op heeft en dit is meetbaar en controleerbaar. Zuniek houdt de cao-gehandicaptenzorg aan betreffende de salariëring van alle medewerkers. Wij houden ons ook aan de richtlijnen van de BBZ (salariëring zorgbestuurders) en zijn aangesloten bij de branchevereniging BVKZ.

Hier kunt u het onderzoeksrapport lezen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Onderzoeksrapport

Heeft u een klacht?

Binnen Zuniek doen wij ons uiterste best om de zorg zo goed als mogelijk te leveren. Ondanks dat wij natuurlijk streven om klachten te voorkomen, kan het toch voorkomen dat er iets misgaat en dit kunt u dan ook altijd kenbaar maken bij de begeleider. Komt u hier niet uit?

Telefoonnummer: 033-7440620
Contactformulier via website: contact formulier
Email: info@zuniek.nl
Klachtenformulier: download hier

Dan kunt u besluiten om uw klacht in te dienen bij het onafhankelijke Klachtenloket Zorg. Zuniek is als lid van coöperatie Hesterhuizen, aangesloten bij het Klachtenloket. Een medewerker van het Klachtenloket, probeert uw klacht met informatie en advies op te lossen of kan u in contact brengen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Die kan bemiddelen tussen u en ons, opzoek naar de juiste oplossing.

Telefoonnummer: 070-310 53 92 (ma t/m vr van 9:00-17:00)
Email: info@klachtenloket-zorg.nl
Website: www.degeschillencommissiezorg.nl/klachtenloket-zorg

Uw klacht wordt dan een geschil. Een onpartijdige en deskundige commissie beoordeelt uw geschil en u ontvangt een bindende uitspraak. Dit betekent dat u en wij, Zuniek, ons aan die uitspraak moeten houden en niet in hoger beroep kunnen gaan.

Telefoonnummer: 070-310 53 92 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00)
Website: degeschillencommissiezorg.nl

ISO 9001

Beide locaties van Zuniek, zowel de woonlocaties als dagbesteding, zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit houdt in dat het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de ISO norm. De norm die is aangehouden is de ISO 9001: ISO voor de zorg, die speciaal is opgesteld voor zorgorganisaties. Voor de certificering is onder andere gekeken of dossiers op orde zijn, of de juiste protocollen er zijn en of medewerkers deze ook kennen en ermee werken. Dit wordt op regelmatige basis opnieuw gecontroleerd door het Keurmerk Instituut.’

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Neem contact op