Onze manier van werken

Zuniek staat voor kleinschalige woonzorg met een persoonlijke benadering. Een combinatie tussen voldoende, kwalitatief hoogwaardige zorg op alle levensgebieden en tegelijkertijd een zo hoog mogelijke mate van zelfstandigheid en autonomie is wat Zuniek tot een unieke woonvorm maakt. Bij Zuniek doen wij dingen samen met de cliënt of wordt er ondersteuning geboden om ervoor te zorgen dat de cliënt het zelfstandig kan (gaan) doen. Ieder persoon is uniek en verdient dus ook een unieke benadering, geen standaardoplossingen maar voor iedereen een passend plan voor zorg en dagbesteding.

Onze werkwijze

Omdat wij vinden dat ieder persoon uniek is, stellen wij samen met de cliënt binnen zes weken het zorgplan op waardoor iedere cliënt dus de unieke benadering krijgt die hij of zij verdient. In dit zorgplan staan geen standaardoplossingen maar persoonlijke doelstellingen.

De zorg die wij leveren is dus ook op afgestemd op de door de cliënt zelf bepaalde doelstellingen en wordt aangevuld met de overige zorgbehoefte van de cliënt. De doelstellingen in het zorgplan worden regelmatig geëvalueerd middels een terugkerend multidisciplinair overleg.

Beschermd, zelfstandig en midden in de samenleving

Er komt heel veel bij kijken als je zelfstandig gaat wonen. Bij Zuniek wordt geluisterd naar jouw verhaal en kijken we vervolgens samen verder naar wat er allemaal wél lukt, wat er mogelijk is met de juiste ondersteuning en naar welke mijlpalen we samen toe mogen gaan werken in de komende periode. Ieder succes wordt gevierd!

Bij Zuniek Zorg staat autonomie van de cliënt hoog in het vaandel. Daarom werken we met kleine locaties die alle voorzieningen op loopafstand hebben. We nemen geen zaken onnodig over van de cliënt, maar we bieden de ondersteuning die nodig is om het samen of zelfstandig te doen.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Neem contact op