Onze visie

Bij Zuniek staat autonomie van de cliënt hoog in het vaandel. Wij focussen op het positieve, wat kan de cliënt wel en van daaruit werken wij competentiegericht. Op deze manier bouwen wij samen met de cliënt op, naar maximale zelfstandigheid.

 Iedere cliënt krijgt een persoonlijk zorgplan. Dit zorgplan wordt samen met de cliënt opgesteld, hierin worden de persoonlijke doelstellingen bepaald en vastgelegd. Deze doelstellingen worden regelmatig geëvalueerd en ieder behaald succes, hoe klein ook, wordt gevierd! Voorbeelden van doelstellingen zijn: Het krijgen van een gezond dag- en nachtritme, het verbeteren van sociale vaardigheden of het zoeken naar een dagbestedingsplek. Ons streven bij Zuniek is dan ook om niet generieke zorg te leveren maar voor iedere cliënt zorg op maat aan te bieden.

 De medewerkers van Zuniek hebben al vele jaren ervaring met de doelgroep en zijn gespecialiseerd, gekwalificeerd en gecertificeerd in het begeleiden van mensen met een lichte verstandelijke beperking.

Onze missie

De missie van Zuniek is om op professionele wijze volwassenen met een licht verstandelijke beperking een prettige en veilige leefomgeving te bieden waarin de cliënten kunnen werken naar zoveel mogelijk zelfstandigheid en autonomie. De begeleiders van Zuniek staan 24 uur per dag klaar om de cliënten te ondersteunen. Zuniek wil in haar dienstverlening streven naar een zo zelfstandig mogelijk leven in een zo optimaal mogelijke harmonie met de directe leefomgeving (locaties in een woonwijk met voorzieningen nabij).

Wilt u meer weten over Zuniek?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Neem contact op