Staf

Joep Prommenschenckel

Directeur Financieel en Beheer

Joep is de hardwerkende financieel directeur. Hij heeft altijd visie voor meer, kijkt al ver de toekomst in en bedenkt innovatieve plannen om Matthias Zorg de allerleukste zorginstelling te maken. Collega’s en cliënten zien hem als een rustig persoon die niet snel een oordeel geeft.

Joep is de belichaming van onze kernwaarde ‘positief’ en is ondanks zijn functie als directeur persoonlijk betrokken bij onze cliënten. In zijn eigen woorden: ‘’Voor de mensen die bij ons wonen is het belangrijk dat het goed in hun leven past, want wij zijn er blijvend om ze te helpen. Kwalitatief, professioneel en persoonlijk. Samen meer bereiken, daar gaan we voor!’’ Verder kan Joep nogal druk zijn met zijn werk en gezin met 4 kinderen. Gelukkig heeft hij een gestructureerd team om zich heen, zodat hij zich kan richten op de financiën en stappen kan ondernemen in de richting van zijn fantastische toekomstplannen met Matthias Zorg.

Harry Oltmans

Medewerker administratie en P&O

Harry vindt het belangrijk dat Matthias Zorg een goed draaiende organisatie is. Daar zet hij al zijn talenten voor in. ‘Ik zie de baan niet als een 8 tot 5 uur job. Ik beschouw het als een reeks projecten die goed afgerond moeten worden, kijkend naar de gevolgen op korte en lange termijn waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor het geheel. Hierdoor waarborg ik kwaliteit.’

Officieel is Harry medewerker administratie. Hij zorgt er o.a. voor dat de facturen betaald worden, de productiecijfers er goed uitzien en alle uren correct zijn ingevoerd. Harry is echter ook een duizendpoot: de uitspraak ‘handige Harry’ is op hem wel van toepassing. Hij haalt net zo makkelijk even de CV-ketel uit elkaar of repareert een douchekop wanneer hij even achter zijn bureau weg kan.

Je kunt Harry hier op kantoor regelmatig vol passie en overtuiging horen telefoneren met allerlei instanties. Hij heeft zo zijn methodes om voor elkaar te krijgen wat er moet gebeuren en hij is erg vindingrijk. Harry gelooft dat positiviteit wordt gevoed door een goede onderlinge prettige communicatie, sfeer en vertrouwen. Deze laatste drie punten zijn in zijn optiek de belangrijkste pijlers binnen een organisatie.

Sifra Ayide

Administratief medewerkster

Sifra is een intelligente jonge meid. Naast haar werk bij Matthias Zorg studeert zij. Volgens haar collega’s is zij doelgericht, maar ook erg gezellig om mee te werken. Ze zegt zelf: ‘Ik vind het fijn als ik iemand even uit de brand kan helpen, een praatje te maken met collega’s en bewoners, maar ook hard kan werken.’ Bij Matthias Zorg houdt Sifra zich bezig met administratieve werkzaamheden zoals het inboeken van bonnen en facturen en brengt zij de kwaliteit in beeld door het bijhouden van maandelijkse overzichten.

Een persoonlijke benadering is belangrijk voor Sifra. Dat past dat ook bij haar, in haar eigen woorden: ‘ik probeer altijd goed te luisteren naar wat iemand écht zegt en probeer daar vervolgens zo goed mogelijk op af te stemmen.’ Daarnaast vindt Sifra kwaliteit erg belangrijk, ze is dan ook een beetje perfectionistisch en wil graag het werk doen op de beste manier. Ze bijt zich vast in haar werk totdat ze een eindresultaat heeft waar iedereen blij mee is.

Wilt u meer weten over Matthias zorg?

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met iemand van Matthias zorg, druk op de knop hieronder: