Staf

Joep Prommenschenckel

Directeur Financieel en Beheer

Joep is de hardwerkende financieel directeur. Hij heeft altijd visie voor meer, kijkt al ver de toekomst in en bedenkt innovatieve plannen om Matthias Zorg de allerleukste zorginstelling te maken. Collega’s en cliënten zien hem als een rustig persoon die niet snel een oordeel geeft.

Joep is de belichaming van onze kernwaarde ‘positief’ en is ondanks zijn functie als directeur persoonlijk betrokken bij onze cliënten. In zijn eigen woorden: ‘’Voor de mensen die bij ons wonen is het belangrijk dat het goed in hun leven past, want wij zijn er blijvend om ze te helpen. Kwalitatief, professioneel en persoonlijk. Samen meer bereiken, daar gaan we voor!’’ Verder kan Joep nogal druk zijn met zijn werk en gezin met 4 kinderen. Gelukkig heeft hij een gestructureerd team om zich heen, zodat hij zich kan richten op de financiën en stappen kan ondernemen in de richting van zijn fantastische toekomstplannen met Matthias Zorg.

Bianca Balk

Directeur Zorg

Bianca is de directeur Zorg van Matthias Zorg. Door Bianca’s ruime werkervaring in verschillende functies en bij verschillende organisaties voor mensen met een licht verstandelijke beperking, is zij in staat om zowel zorginhoudelijk als bedrijfskundig beslissingen te maken die medewerkers en cliënten ten goede komen. In haar rol als directeur Zorg, vindt Bianca het dan ook belangrijk om naast de cliënt te staan, want dat geeft een gevoel van gelijkwaardigheid en vertrouwen; ‘’Ik houd van een open en directe communicatie, besprenkelt met wat humor. Hierdoor ontstaat duidelijkheid en ruimte om te relativeren zodat de cliënt positiever tegen zaken gaat aankijken’.

Ook voor haar medewerkers maakt Bianca graag ruimte en tijd om samen zorgprocessen door te spreken en voorziet zij haar medewerkers, waar nodig, van handvatten om een positieve stap te kunnen zetten in de ontwikkeling van een cliënt. Er is ruimte voor een grapje of luchtig gesprek, maar Bianca straalt ook genoeg autoriteit uit om als het moet, snel en doortastend te kunnen optreden.

De passie voor het werk is belangrijk voor Bianca. In haar eigen woorden: ‘’Na al die jaren sta ik nog steeds vol passie in het vak. Want iedereen verdient een kans en mag er zijn. Iedereen heeft het recht op geluk en iedereen met of zonder beperking draagt wat bij in het leven. Veel cliënten in deze doelgroep hebben vooral veel pech gehad in het verleden. Samen bouwen en werken aan hun dromen en hun toekomst. Iedere kleine stap vooruit, is fantastisch.

Jolanda de Rooij

Medewerker Kwaliteit en Beleid

Jolanda zorgt ervoor dat alle interne processen van Matthias Zorg in kaart worden gebracht. Zij creëert en borgt de kwaliteit van werkdocumenten en processen voor zowel afdeling ‘Zorg’ en ‘Financieel en beheer’. Doordat zij beide afdelingen voorziet van de benodigde inzichtelijkheid, kijkt zij ook waar de afdelingen zo efficiënt mogelijk met elkaar kunnen samenwerken. Naast het streven naar goede kwaliteit, houdt Jolanda in de gaten dat Matthias Zorg blijft voldoen aan veranderende wetgeving.

Jolanda is erg enthousiast over de zorg die bij Matthias Zorg wordt geboden en het feit dat cliënten de ruimte krijgen om echt zichzelf te zijn. De positieve insteek die kernwaarde is bij Matthias Zorg, heeft zij van nature en zodoende blijft zij de positieve kant zien te midden van stapels papierwerk en voegt zij waar nodig een vleugje humor toe op kantoor en in de wandelgangen.

Harry Oltmans

Medewerker administratie en P&O

Harry vindt het belangrijk dat Matthias Zorg een goed draaiende organisatie is. Daar zet hij al zijn talenten voor in. ‘Ik zie de baan niet als een 8 tot 5 uur job. Ik beschouw het als een reeks projecten die goed afgerond moeten worden, kijkend naar de gevolgen op korte en lange termijn waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor het geheel. Hierdoor waarborg ik kwaliteit.’

Officieel is Harry medewerker administratie. Hij zorgt er o.a. voor dat de facturen betaald worden, de productiecijfers er goed uitzien en alle uren correct zijn ingevoerd. Harry is echter ook een duizendpoot: de uitspraak ‘handige Harry’ is op hem wel van toepassing. Hij haalt net zo makkelijk even de CV-ketel uit elkaar of repareert een douchekop wanneer hij even achter zijn bureau weg kan.

Je kunt Harry hier op kantoor regelmatig vol passie en overtuiging horen telefoneren met allerlei instanties. Hij heeft zo zijn methodes om voor elkaar te krijgen wat er moet gebeuren en hij is erg vindingrijk. Harry gelooft dat positiviteit wordt gevoed door een goede onderlinge prettige communicatie, sfeer en vertrouwen. Deze laatste drie punten zijn in zijn optiek de belangrijkste pijlers binnen een organisatie.

Sifra Ayide

Administratief medewerkster

Sifra is een intelligente jonge meid. Naast haar werk bij Matthias Zorg studeert zij. Volgens haar collega’s is zij doelgericht, maar ook erg gezellig om mee te werken. Ze zegt zelf: ‘Ik vind het fijn als ik iemand even uit de brand kan helpen, een praatje te maken met collega’s en bewoners, maar ook hard kan werken.’ Bij Matthias Zorg houdt Sifra zich bezig met administratieve werkzaamheden zoals het inboeken van bonnen en facturen en brengt zij de kwaliteit in beeld door het bijhouden van maandelijkse overzichten.

Een persoonlijke benadering is belangrijk voor Sifra. Dat past dat ook bij haar, in haar eigen woorden: ‘ik probeer altijd goed te luisteren naar wat iemand écht zegt en probeer daar vervolgens zo goed mogelijk op af te stemmen.’ Daarnaast vindt Sifra kwaliteit erg belangrijk, ze is dan ook een beetje perfectionistisch en wil graag het werk doen op de beste manier. Ze bijt zich vast in haar werk totdat ze een eindresultaat heeft waar iedereen blij mee is.

Wilt u meer weten over Matthias zorg?

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met iemand van Matthias zorg, druk op de knop hieronder: