WONEN

Wonen bij Zuniek betekent beschermd wonen waarbij de zelfstandigheid en autonomie van de cliënt hoog in het vaandel staan. Dus, zoveel mogelijk zelf doen, met ondersteuning waar nodig, en de veiligheid van 24-uurs begeleiding in het pand.

Wat biedt Zuniek? Zuniek biedt onder meer:

Eigen appartement met keuken, badkamer en woonkamer

Eigen huisnummer

Driemaal daagse maaltijd; ontbijt, lunch en avondeten

Tien tot veertien cliënten per locatie

De mogelijkheid tot samenwonen

RUIMTE VOOR JEZELF

Bij Zuniek is de woonzorg zo ingericht dat iedere cliënt ervoor kan kiezen om meer op zichzelf of juist meer in de groep te zijn. Sommigen bloeien helemaal op van het samen lunchen of ’s avonds samen eten of gezellig met elkaar in de woonkamer te kletsen, voor anderen leveren deze groepsmomenten juist veel stress op. Daarom maken we met elke cliënt een plan op maat en zijn de groepsmomenten niet verplicht.

Op het eigen appartement kan je bezoek ontvangen, individuele begeleiding krijgen of je even lekker terugtrekken en ontspannen. Maar jij bent dus ook altijd welkom in de gezamenlijke huiskamer.

LOCATIES

Sfeervol wonen, midden in de stad met allerlei voorzieningen op loopastand. Een voormalig nonnenhuis dat een klassiek, nostalgische sfeer uitstraalt en gelegen is midden in een levendige woonwijk. Of juist een modern en ruim pand naast een boerderij met dagbesteding.
Momenteel heeft Zuniek drie locaties. Klik voor meer informatie, beschikbare plekken en foto’s op de locatie.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Scroll to Top